qui som què fem on som notícies i activitats


QUI SOM

IGMAN: Turó proper a la ciutat de Sarajevo, des d’on els bosnians van resistir durant dos anys l’exèrcit serbi, impedint així la culminació del setge d’aquesta ciutat. Ha esdevingut un símbol de la resistència dels Pobles enfront de les agressions dels Estats, i representa el somni d’un món on tots els Pobles puguin viure i desenvolupar-se lliurement. És un referent també per a molts dels que van iniciar el projecte d’Acció Solidària, perquè va ser l’escenari de la primera gran campanya d’Acció Solidària.

El suport, la col•laboració i l’esforç realitzat conjuntament amb entitats, col•lectius, associacions i una gran quantitat de col•laboradors i col•laboradores d’arreu de Catalunya, fa possible que avui els projectes de IGMAN - Acció Solidària continuïn desenvolupant-se arreu del Món i, també, al nostre país.

Des IGMAN - Acció Solidària seguim creient, tossuts, que l’únic Món amb futur és el Món del respecte i la igualtat entre persones, cultures i Pobles. Els nostres principis situen els Drets Humans - individuals i col•lectius- al capdavant de les nostres preocupacions. Entenem, per tant, les accions de solidaritat com una obligació dels qui les realitzen i com un dret dels qui les reben.

Tot i això, som conscients que la nostra tasca és només un pedaç petit en un Món que s’esquinça per massa bandes. Una tasca, però, que és una escletxa per on s’entreveu una alternativa esperançadora.

Com és també habitual en la tasca de IGMAN - Acció Solidària, el mèrit que hi pugui haver en la nostra tasca cal repartir-lo equitativament entre totes les contraparts que fan possible la realització d’aquests projectes.

Comptem amb tu per fer gran el nostre equip!

IGMAN


IGMAN, Acció Solidària
Carrer Fonollar, 14 - 08003 Barcelona;
Tel.: 93 533 42 38 - NIF: G-62117494
e-mail:igman@igman.cat
powered by bit-x0